Thursday, May 4, 2017

Nak design RESUME? logo? banner? name card? website?

To those yang nak design resume kemas, cantik and lengkap. Nak buat logo cantik dan bertetapan dengan kehendak. Nak banner stylish or formal. Nak design name card lawa-lawa dan teratur. Nak create website high quality mengikut citarasa tersendiri. Mohon emailkan saja apa yang anda mahu. Kami akan tolong buat yang terbaik dan berkualiti tinggi dengan harga paling paling paling jimat. Seriously, murah sangat.

Nak cipta resume style tapi nak kemas and lengkap untuk tarik perhatian HR, mestilahhhh boleh tolong. Just bagi maklumat and gambar, kami akan edit terbaik. Siap boleh pilih template lagi tau. Boleh pilih berapa design? 1 je ke? TAK! Boleh pilih 2 design template dengan 1 harga sahaja. Resume ni satu tunggak penting untuk dapat kerja tau.

Ada business tapi tak pandai nak cipta logo or banner? Ada idea dalam kepala tapi tak kreatif? Punnnn kami boleh tolong. Cerita idea, bagi nama company, apa nak tulis. Kami bantu buat sampai anda puas hati. :D

Nak buat design name card cun-cun? Boleh pilih template mana yang berkenan di hati. Banyak template lawa-lawa tauuuu. Rugi kalau tak grab satu. Just bagi information, kami akan design semua ikut kemahuan. Don't worry.

Nak kembangkan business dengan website? Mestilahhhh boleh. Nak cipta website ikut kemahuan dengan harga berpatutan. Yup, boleh. Siap boleh guide lagi tau. Harga pun berpatutan sangat-sangat. Nak tengok sendiri? Nak bincang sendiri dengan big bos bab harga? Bolehhhhh klik link kat bawah ni.

Semua servis di atas boleh klik DESIGN atau emailkan ke hamsani7@gmail.com atau PM saya sendiri di SINI.

Terima kasih! :D

No comments:

Post a Comment